PREP Samlivskurs

PREP – Et forebyggende program som styrker samlivet.

Få mer glede i forholdet deres!

Kurset består av korte introduksjoner til hvert tema, i tillegg til oppgaver, som parene løser hver for seg. Hver deltaker får sitt eget kurshefte, der det faglige innholdet i PREP er presentert på en lettfattelig måte.

PREP-kursene er for par som vil ha et bedre samliv og bedre kommunikasjonen seg imellom. PREP passer for par i alle aldre og alle stadier av forholdet. Et PREP-kurs vil bedre kommunikasjonen, og kunne bli en booster som revitaliserer forholdet. Dette er god tid investert dersom kjærligheten skulle trenge hjelp.

Målet med kurset
er at dere kan kjenne igjen hva slags konflikter som kan skade forholdet, og lære noen enkle grep og verktøy som kan bedre kommunikasjonen og løse problemer. Kurset er både Forebyggende og problemløsende, og på PREP-samlivskurs er det både humor og alvor.

Våre kurs er åpne for deltakere fra hele landet, men det er begrensede plasser, med da kun 10 par per kurs.

Våre kurs holdes på Strand Hotell Gjøvik, og lunch, samt kaffe og noe snacks gjennom dagene, er inkludert i kursprisen. Ønsker dere overnatting er det mulig ved hotellet, som også har Spa og restaurant. Muligheten for en helg med godt påfyll til forholdet er derfor absolutt mulig!

For alle aldre og livsfaser:
Kurset passer for alle og vi anbefaler å delta før eventuelle utfordringer i forholdet skulle oppstå. Evalueringer viser at deltagerne er svært fornøyde med utbyttet av kurset uavhengig av alder og fase i forholdet. Par i høykonflikt, anbefales imidlertid ikke å delta, men ta heller direkte kontakt med oss for et individuelt tilpasset opplegg.

Dokumentert virkning:
Siden PREP samlivskurs ble lansert i Norge har over 33.000 personer deltatt på kurs. Studier viser at par som har gått på kurset har opptil 50 prosent større sannsynlighet for å være tilfreds og forbli i parforholdet enn par som ikke har deltatt.

Kurs, overnatting og priser:
Prisen Inkluderer kursavgift, kursmateriell, forfriskninger og lunsj begge dager. Kurset gjennomføres lørdag kl. 10.00-18.00 og avsluttes søndag ca. kl. 10.00-17.00. Det er mulig å bestille overnatting ved Strand Hotell Gjøvik, og kommer til tillegg til prisen. Ved booking av overnatting, opplys kursdeltakelse ved Mjøsterapeutene for pris på 1440,- for dobbeltrom, ink frokost. Tilgang til Otium Spa som ligger i hotellet har ett tillegg i prisen på 150,- pr person.

Avbestilling:
Ved avbestilling senere enn 30 dager før kurset, vil dere bli belastet med et avbestillingsgebyr på kr. 1000,- pr par. Ved avbestilling senere enn 7 dager før kurset vil dere bli belastet med kr. 3.000,- pr par. Avbestillingen må gjøres skriftlig. Skulle dere utebli fra kurset, vil full kursavgift bli fakturert.

Kurspris er 5500,- per par


Neste PREP Samlivskurs

Dato: Dato kommer
Pris: kr. 5500,- per par. Overnatting og middag kommer eventuelt i tillegg.
Påmeldingsfrist: 30 dager før kursstart
Begrensning antall par: 10 par
Overnatting: 1440,- dobbeltrom ink. frokost.

Kursledere: Kristin Hageengen Tokerud og Jogrim Ristebråten

Bindene påmelding gjøres ved å sende mail til kontakt@mjosterapeutene.no med:

  • Navn på begge personene i paret
  • Adresse for faktura
  • Kontaktinformasjon

Kontaktpersoner: 
Kristin Hageengen Tokerud
e-post:
 kristin@mjosterapeutene.no
Telefon: 948 85 484

Jogrim Ristebråten
e-post:
 jogrim@mjosterapeutene.no
Telefon: 478 88 027